tillsammans med ett antal olika företag kan jag erbjuda dig som kund både ett större antal tjänster och produkter men tillsammans ger vi dig också möjligheten att spara både tid och pengar med våra paketlösningar.

Agaton (logga )
Agaton är salongen vägg-i-vägg med min fotostudio. vi har ett tight samarbete och du behöver inte ens gå utomhus för att gå från den ena till den andra, eftersom det finns innerdörrar mellan våra lokaler! tillsammans erbjuder vi paket där Agaton står för styling och jag för fotografering. du kan läsa mer om detta i prislistan för fotograferingar. bokar du mig som bröllopsfotograf och låter Agaton sminka dig och göra din håruppsättning ger vi dig 10 % på slutsumman. hos Agaton kan man också alltid boka fotograferingar eller hämta sina bilder om inte jag är på plats i studion.

Agaton
öppet vardagar 9-18, lördagar 9-14
Nygatan 43, Gävle
Tel: 026-12 07 05
www.agatongavle.se

Picture Me (logga)
Ellinor Abrahamsson är fotograf och hennes företag Picture Me delar studio med mig. Picture Me erbjuder samma tjänster och produkter som jag till samma priser. vi är två företag, men vi har en studio och vi ser oss själva som samarbetspartners. jag rekommenderar Ellinor varmt.

Picture Me
Norra Centralgatan 9, Gävle
Tel: 073-508 26 79
www.pictureme.se

Dinali Center

Dinali Center jobbar främst med pole dance och erbjuder kurser i olika varianter av denna träningsform. Dinali har studios i Gävle, Söderhamn och Sundsvall och det är framförallt studion i Gävle jag samarbetar med. vi erbjuder paket med prova-på-poledance, styling och foto till framförallt möhippor men även till andra evenemang. du kan läsa mer om detta i prislistan för samarbetspaket. tillsammans med Dinali och Agaton fotar jag varje år en snygg och smakfull pin-up-kalender med Dinalis instruktörer som modeller. bilderna tas i utomhusmiljöer och förutom modellen finns även ett snyggt fordon med på bilden. modellerna retrostylas av Agaton för att passa årsmodellen på fordonet. almanackorna säljs på utvalda ställen men kan även beställas via mig.

Dinali Center
Hamntorget 6, Gävle
Tel: 0270-24 15 15/0730-69 43 99
www.dinalicenter.com

Järvsöbröllop (logga)

Järvsöbröllop är en företagssammanslutning som anordnar bröllop i Järvsö med omnejd. vi är ca 40 olika företag inom bröllopsbranschen som hjälper dig att skräddarsy ditt bröllop. istället för att kontakta femtioelva olika aktörer för olika saker kring ert bröllop behöver ni bara ha kontakt med en person som hjälper er att skapa just ert drömbröllop, dessutom får ni rabatt hos alla medlemsföretag när ni bokar genom Järvsöbröllop. jag är ansluten till Järvsöbröllop i egenskap av bröllopsfotograf. om du vill veta mer om konceptet eller boka en konsultation så kika in på Järvsöbröllops hemsida.

Järvsöbröllop
Stenegård, Järvsö
Tel: 070-577 45 44 (Brita Käller)
www.jarvsobrollop.se

Profilen (logga)

Profilen jobbar med inramningar av bilder och dessutom ligger de tvärs över gatan från studion. de hjälper gärna till med inramningar av bilder. låt ett proffs rama in din favoritbild så får du både en personlig och snygg inramning och dessutom skyddar du bilden från tidens tand…

Profilen
Nygatan 38, Gävle
Tel: 026-12 62 31
www.profilenkonst.se

Dunkers Gårdsdelikatesser (logga)

om ni vill förgylla er möhippa eller ni-fotografering föreslår jag att ni låter oss fixa något enklare att äta från Dunkers Gårdsdelikatesser. ni beställer vad ni vill ha via mig till t.ex. er möhippa och när ni kommer till er styling/fotografering finns er beställda mat på plats hos oss och ni betalar både mat, styling och fotograferingen på samma gång till oss. läs mer om vad man kan välja i prislistan för samarbetspaket.

Dunkers Gårdsdelikatesser
Nygatan 35, Gävle
Tel: 026-18 41 01

Rena Rama Under (logga)

Rena Rama Under är en lite lyxigare underklädesbutik i Gävle där du kan få tag på underkläder i alla sorters storlekar och modeller. Rena Rama Under kommer gärna till studion (eller är i sin butik) och visar upp och berättar om sitt utbud samt delar med sig av sin kunskap. blivande brudar är ofta på jakt efter vackra underkläder till bröllopet (och kanske vill även tärnor och andra festdeltagare vara fina inifrån och ut på den stora dagen), att ha en privat underklädesvisning på möhippan kan vara mycket uppskattat.

Rena Rama Under
Norra Kungsgatan 11, Gävlebr/> Tel: 026-10 31 33
www.renaramaunder.se

Fotograf Sara Mårtensson (logga)
Sara är bröllops- och porträttfotograf med utgångspunkt i Älvkarleby men med ett stort geografiskt område som sitt arbetsfält. Sara och jag jobbar på ett liknande sätt, även om Sara inte fotograferar i studiomiljö och vi erbjuder liknande produkter. om jag är upptagen just det datum du vill bli fotograferad är det med varm hand jag rekommenderar dig att kontakta Sara istället…

Fotograf Sara Mårtensson
Älvkarleby
Tel: 070-620 65 56

www.saramartens.com